Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

60 μέρες φυλακή για τους επτά φαντάρους που σχημάτιζαν τον αλβανικό αετό

Οι 50 μέρες είναι από τον Α/ΓΕΣ και οι 10 από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο

Πενήντα συν 10 ημέρες φυλακής είναι η πειθαρχική ποινή για καθένα από τους επτά νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους.

Οι 50 μέρες είναι από τον Α/ΓΕΣ και οι 10 από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΣ «O Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε αναφορικά με την εμφάνιση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που εμφανίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους χαρακτηριστική απεικόνιση της Αλβανικής σημαίας, επέβαλλε σε αυτούς πειθαρχικές ποινές, εξαντλώντας την πειθαρχική του δικαιοδοσία.

Η απόφαση αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ, όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας.

Η πλήρης διερεύνηση της υποθέσεως συνεχίζεται».

11 σχόλια:

  1. Μας δουλεύουν έτσι;;Όταν περναμε σουβλάκια από έξω περισότερες μέρες τρώγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω σιγα το καλτσον μεγαλη ποινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έπρεπε να τους κάνουν δηλ; Εκτέλεση; Πόσο ταγάρια είστε. Σας πειραξαν οι πιτσιρικάδες ενώ σας έχουν ξεσκίσει όλοι. Πιστα σκυλιά του Σοιμπλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να θεμάσε ΚΑΛΠΑΖΑΝΗ θα πολεμήσουν αυτοί στο πλευρό της Ελλάδος σε περίπτωση πολέμου με τους Αλβανούς. Έλληνας γεννιέσαι ρε Γίδι δεν γίνεσαι.....

      Διαγραφή
    2. Όχι εκτέλεση...Προς Θεού τι λόγια είναι αυτά....Αλλά....αφαίρεση ιθαγένειας και άμεση απέλαση? Αυτό θα ήταν αποτελεσματικό.

      Διαγραφή
    3. Αυτο ακριβως που λεει ο 9.11 αφαιρεση ιθαγενειας και στην πατριδα πισω

      Διαγραφή
    4. Πιτσιρικαδες ??? Τετοιοι πιτσιρικαδες , να σου τυχουν μλκπιτουρα ...και τοτε να δεις ,τον μπαρμπα σου τον μακαριτη !!!!

      Διαγραφή
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική ενός φιλελε προοδευτικου διεθνιστη ενώ όποιον αγαπάει την Ελλάδα και είναι πατριώτης τον λένε φασίστα και νεοναζί όταν ένας αλβανός κάνει το σήμα της μεγάλης αλβανιας τον υποστηρίζει.. Αβησος το μυαλό του φιλελε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε ο εθνικιστης επειδη μισει τους ξενους λαους δεν σημαινει οτι αγαπαει κ την πατριδα του

      Διαγραφή
    2. Δεν μου απαντάς φίλε αλλο σου λέω τον αλβανο εθνικιστή που έχει επεκτατικές τάσεις και ζει στην Ελλάδα ο διεθνιστής Ελληνας τον υποστηρίζει

      Διαγραφή
  5. an to kanane ellinopoula stin alvania tha ithela naxera to ipsos tis pinis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News