Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων στείρωσε 48 αδέσποτα σκυλιά

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Αριδαία επισκέφθηκε η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος μετά από σχετική πρόσκληση του Δήμου Αλμωπίας.

Οι κτηνίατροι της ΕΔΚΕ έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Έτσι, μετά από ενέργειες του Δήμου Αλμωπίας και του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Αβραμίκα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» βρέθηκαν στην Αριδαία, όπου προχώρησαν σε επεμβάσεις στείρωσης 48 σκυλιών, καθώς επίσης και σε άλλες κτηνιατρικές πράξεις σε όσες περιπτώσεις ζώων κρίθηκε αναγκαίο.

Σημαντική σε αυτή την προσπάθεια ήταν η συμβολή της Κτηνιάτρου κ. Άννας Τόμα, η οποία παρείχε αφιλοκερδώς τον χώρο του κτηνιατρείου της. Επίσης, στην προσπάθεια αυτή συνέβαλλε το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λουτρακίου για τη φιλοξενία και το Εστιατόριο «Καλοφαγάς» στο Λουτράκι για την σίτιση των Κτηνιάτρων.

Ο Δήμος Αλμωπίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν και ιδιαίτερα τους Κτηνιάτρους της ΕΔΚΕ που παρείχαν ένα σημαντικό έργο συμβάλλοντας ενεργά στην ουσιαστική επίλυση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων.







5 σχόλια:

  1. μπραβο !! μακαρι να γινει και σε αλλες πολεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γίνει και στα δεσποζόμενα, αλλιώς πιθάρι δίχως πάτο η δουλειά. Ως τότε θα ξεφυτρώνουν κουτάβια καθε τρεις και μία και τελειωμό δεν θα έχουν. Στειρώστε τα ζώα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο σας! τετοια να γινονται!μπραβο και στην Αννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 48 αδεσποτα στην αριδαια μικρος αριθμος ξερω βοσκους με λιγοτερα προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια! Είστε αξιέπαινοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News