Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ιαπωνικό εστιατόριο δίνει 438$ σε όποιον καταφέρει να φάει αυτό το πιάτο σε 20 λεπτά (ΦΩΤΟ)

Μόνο 9 πελάτες τα έχουν καταφέρει ως τώρα

Το εστιατόριο Umakara Taymen Hyouri στο Τόκυο προκαλεί τους λάτρεις του ιαπωνικού φαγητού σε μία «τρελή» δοκιμασία.

Δίνει 438$ σε όποιον καταφέρει να φάει αυτό το πιάτο σε 20 λεπτά.

Μπορεί να φαίνεται κάτι εύκολο, αλλά πρόκειται, πραγματικά, για μία πρόκληση, Το εστιατόριο διοργανώνει τον διαγωνισμό για τρία χρόνια και μόλις 9 άνθρωποι έχουν καταφέρει να κερδίσουν. Μάλιστα, οι φήμες λένε πως δεν έφαγαν τίποτα μετά για μία εβδομάδα! Εάν τα 20 λεπτά φαίνονται σε κάποιον λίγα για να φάει το τεράστιο πιάτο, το εστιατόριο διατίθεται να πληρώσει 236$ όποιον το καταναλώσει σε 30 λεπτά.

Μπορεί να φαίνεται δελεαστικό, όμως παρά τα 26$, που απαιτούνται για τη συμμετοχή, το πιάτο είναι μία θερμιδική βόμβα, ενώ τα συστατικά του είναι σχεδόν αδύνατο να καταναλωθούν σε μεγάλες ποσότητες. Περιέχει 4 μερίδες noodles, 3,5 κιλά φασόλια, 700 γραμμάρια σούπας κι ένα ολόκληρο τηγανητό κοτόπουλο. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την πικάντικη chilli sauce


Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News