Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Βατερλώ Φουρθιώτη στη τηλεθέαση - Κόντεψε να τον περάσει μέχρι και η ΕΡΤ3

Τα απίστευτα χαμηλά νούμερα της δοκιμής του στη βραδινή ζώνη

Είναι γνωστό πως το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη ακούγεται για την συμπαρουσίαση του Star Academy με την Ναταλία Γερμανού.

Διακαής πόθος άλλωστε του παρουσιαστή του Epsilon είναι να παρουσιάσει βραδινό show, κάθως όλοι θυμόμαστε τι συνέβη τον Ιούνιο όταν η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης της από τον σταθμό.



Έτσι λοιπόν χθες βράδυ, δίχως συγκεκριμένο λόγο τα Αποκαλυπτικά είχαν μια έκτακτη βραδινή εκπομπή ώστε να δοκιμαστεί κατά πόσο ο Μένιος Φουρθιώτης στέκει στον ανταγωνισμό του prime time. Αν ήξερε τι θα ακολουθούσε μάλλον δεν θα το είχε επιχειρήσει ποτέ.

Στο δυναμικό κοινό το οποίο τα κανάλια και οι διαφημιστές στοχεύουν, η εκπομπή συγκέντρωσε μόλις το 3% των τηλεθεατών απο τις 21:00 μέχρι και τις 23:29.

Το υψηλότερο τέταρτο ήταν μεταξύ 21:00 και 21:14 όταν μετά βίας έφτασε 4,7% ενώ στο χαμηλότερο 23:15 με 23:29 με ποστοστό 1,5%, και με 1,6% στο τέταρτο μεταξύ 22:45 με 22:59 τα νούμερα του Epsilon θύμιζαν ΕΡΤ3.

Την ίδια ώρα στο γενικό σύνολο πρώτος αναδείχθηκε ο ALPHA με την Μουρμούρα και την Ελληνοφρένεια με ποσοστό 19,4%, ακολούθησε ο Antenna με 17,6% και το STAR με 13%.


 Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News