Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Ρώσος σίριαλ κίλερ «Λυκάνθρωπος» αποδείχτηκε ότι σκότωσε ακόμα 25 γυναίκες!

Ο Πόπκοφ βρίσκεται ήδη στη φυλακή εκτίοντας ισόβια για τους 22 θανάτους που ήταν έως τώρα γνωστοί

Ένας από τους πλέον διαβόητους Ρώσους σίριαλ κίλερ κατηγορήθηκε με 25 ακόμα δολοφονίες γυναικών με τα θύματά του να φτάνουν έτσι τα 47.

Ο πρώην αστυνομικός Μικαήλ Ποπκοφ, γνωστός και με το προσωνύμιο Werewolf (Λυκάνθρωπος) σκότωνε τα θύματά του με τσεκούρια, μαχαίρια και κατσαβίδια, αφού πρώτα τα είχε βιάσει. Οι θάνατοι σημειώθηκαν μεταξύ του 1992 και του 2007.

Ο Πόπκοφ βρίσκεται ήδη στη φυλακή εκτίοντας ισόβια για τους 22 θανάτους που ήταν έως τώρα γνωστοί, ενώ πλέον παραδέχτηκε και άλλους 25 καθώς οι ερευνητές συγκέντρωσαν αδιάψευστα στοιχεία.

Η αστυνομία ωστόσο ερευνά κι άλλες δολοφονίες, τις οποίες είναι πολύ πιθανό να έχει διαπράξει ο Πόπκοφ. Μάλιστα, όπως λένε οι ερευνητές ο Πόπκοφ ίσως ξεπεράσει το «είδωλό» του, τον πιο γνωστό Ρώσο σίριαλ κίλερ, Αντρέι Τσικατίλο, ο οποίος έδρασε κατά την σοβιετική εποχή σκοτώνοντας τουλάχιστον 53 άτομα και αποκτώντας το προσωνύμιο «Ο Χασάπης του Ροστόφ».

Ο Τσικατίλο εκτελέστηκε το 1994 δύο χρόνια πριν η Ρωσία σταματήσει να εφαρμόζει την θανατική ποινή.

Ο Πόπκοφ ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει 59 ανθρώπους, καθώς ήθελε να «καθαρίσει» τους δρόμους της πόλης του από πόρνες και κακοποιά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News