Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτο! Δήμος υπέγραψε με τον Αρτέμη Σώρρα πληρεξούσιο για επενδύσεις 2,3 δισ. ευρώ

Το πληρεξούσιο έχει και... μεταθανάτια ισχύ

Κι όμως συνέβη! Ο δήμος Τροιζηνίας είχε υπογράψει με τον Αρτέμη Σώρρα πληρεξούσιο για επενδύσεις 2,3 δισ. ευρώ. Κι αν υπάρχει το ενδεχόμενο ο δήμαρχος να είναι το... θύμα της υπόθεσης, οι λεπτομέρειες για τη συμφωνία δεν μπορούν να τον δικαιολογήσουν σε καμία περίπτωση, μιας και πρόκειται για ένα... ρεσιτάλ παραλογισμού!

Η συμφωνία έχει και... μεταθανάτια ισχύ, επισφραγίστηκε με... δακτυλικά αποτυπώματα και σημάδια στο πρόσωπο!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, “oι υπογράφοντες αποδέχονται ότι απαιτείται μόνο ο Θεματοφύλακας – Αρτέμης Σώρρας να παρουσιαστεί ή να υποβάλει το παρόν αυθεντικό έγγραφο σε οποιαδήποτε νόμιμη ελληνική αρχή ή σε οποαδήποτε διπλωματική υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών συνδεόμενο με ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης του, το διαβατήριο του σε ισχύ και να παρουσιάσει τα εκ γενετής σημάδια του όπως μια σχτικά μεγάλη ελιά μεγέθους 6-7 χιλ στο δεξί του μάγουλο, την αξιοσημείωτη σκιά σε σχήμα ελληνικής ακτογραμμής στο κάτω μέρος της κοιλιακής του χώρας και το κάτω μέρος του μέσου δακτύλου στο δεξί του χέρι που έχει μόνιμη δυσλειτουργία – αγκύλωση (δεν κάμπτεται), λόγω ατυχήματος σε νεαρή του ηλικία”.

4 σχόλια:

  1. Γιατί πάτε στη Τροιζηνία και δεν κάνετε το κόπο να ανααφερθήτε στην περιοχή μας και κατά την προεκλογική περίοδο των Δημοτικών εκλογων οταν το ονομα ΣΩΡΡΑΣ έπαιξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ σώζεται αυτός ο τόπος! Σαλτιμπάγκοι, απατεώνες και ηλίθιοι που τους ακολουθούν. Ένα κράμα άκρως επικίνδυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε κατι σαν το Σωρρα ειναι και το συριζανελ! Θα επρεπε ιδιος ντορος να γινεται και με τους επισημους ψευτες,κλεφτες,κτλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γουρουνισια φάτσα πως τον κοροϊδεύουν τον κόσμο η αλτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News