Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Αγρότες 20 νομών δεν θέλουν μπλόκα

Κατά του αποκλεισμού των δρόμων τάσσονται αγρότες από 20 νομούς, οι οποίοι συμμετέχουν στην πανελλήνια συντονιστική επιτροπή

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι οποίοι αντιτίθενται στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και φορολογικό τους καθεστώς.

Μετά τις 12 αναμένεται να στηθεί το αγροτικό μπλόκο στο ‘Αργος Ορεστικό της Καστορίας, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, στον δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία. Επίσης, όπως αναφέρει η ert.gr, στήνεται και το μπλόκο στην εθνική οδό Φλώρινας-Έδεσσας από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής Αμυνταίου, στον κόμβο Αντιγόνου. Εντός της ημέρας, αναμένεται οι αγρότες στο Καλονέρι Βοείου να στήσουν το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστό επ’ αόριστον παραμένει το ρεύμα προς Αθήνα στον κόμβο της Νίκαιας, όπως και ο κόμβος Αγίου Δημητρίου στην Ιονία Οδό, ενώ άνοιξε η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Ευζώνων. Κατά του αποκλεισμού των δρόμων τάσσονται αγρότες από 20 νομούς, οι οποίοι συμμετέχουν στην πανελλήνια συντονιστική επιτροπή.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News