Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δεν έχουν κλείσει οι απολογισμοί των ετών 2012, 2013 και 2014 στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή (ΒΙΝΤΕΟ)

"Θα παρακαλούσα πάρα πολύ να καταθέσουν αυτούς τους απολογισμούς, σε διαφορετική περίπτωση θα λάβουμε όλα εκείνα τα μέτρα για να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες"

Ενημέρωση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστου Γεωργίου για τους απολογισμούς των ετών 2012, 2013 και 2014 που δεν έχουν κλείσει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή:

«Θα ήθελα να ενημερώσω το σώμα ότι δεν έχουν κλείσει οι απολογισμοί των ετών 2012, 2013 και 2014 στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Όλο αυτό το διάστημα δεν το έχω φέρει ως θέμα γιατί υπήρχε άμεση επικοινωνία με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ο οποίος ήταν και ο αρμόδιος για τους απολογισμούς αυτούς.

Αλλά πλέον, κινδυνεύει η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή να μη μπορεί να χρηματοδοτείται και να μη μπορεί να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες της, αν δεν κλείσουν οι απολογισμοί αυτών των ετών.

Θα παρακαλέσω πάρα πολύ και τον απερχόμενο Πρόεδρο και τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Πασόη και όλη την απερχόμενη Δημοτική Ομάδα να συμβάλουν ώστε να καταφέρουμε να κλείσουμε τους απολογισμούς των ετών αυτών.

Και μιλάμε για απολογισμούς 260.300 ευρώ ανά έτος, συνολικά 1.200.000 ευρώ. Δεν λέω ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί για κάποιο λόγο. Όμως επειδή έχω κάνει επανειλημμένα έγγραφα προς τους αρμόδιους και δεν έχουν έρθει τα στοιχεία. Μόλις χθες ενημερώθηκα από τον λογιστή ότι φτάσανε στο σημείο να κλείσουν το 2012.

Για την καλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, μέχρι το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρακαλούσα πάρα πολύ να καταθέσουν αυτούς τους απολογισμούς, σε διαφορετική περίπτωση θα λάβουμε όλα εκείνα τα μέτρα για να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News