Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ζούσε με ένα ψαλίδι στην κοιλιά του για 18 χρόνια!

Όλα αυτά τα χρόνια πάντως, όπως σημειώνει, δεν αισθάνθηκε κάποια ενόχληση

Με ένα ψαλίδι μέσα στην κοιλιά του ζούσε επί 18 χρόνια ένας άντρας από το Βιετνάμ χωρίς κανένα πρόβλημα!

Ο 54χρονος άντρας ανακάλυψε την ύπαρξη του ψαλιδιού τυχαία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε, έδειξε ότι υπήρχε ένα αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά του.

Επειδή δεν μπορούσε να πιστέψει το… εύρημα, ο άνδρας έκανε και δεύτερη σειρά εξετάσεων σε άλλο νοσοκομείο, με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο: ένα χειρουργικό ψαλίδι 15 εκατοστών βρισκόταν δίπλα στο παχύ έντερο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Tuoi Tre.

Σύμφωνα με την Vietnam Express, ο 54χρονος υποστήριξε ότι το ψαλίδι έμεινε στην κοιλιά του το 1998, όταν μετά από τροχαίο υποβλήθηκε σε επέμβαση. Όλα αυτά τα χρόνια πάντως, όπως σημειώνει, δεν αισθάνθηκε κάποια ενόχληση, παρά μόνο πρόσφατα κάποιους πόνους στην κοιλιά που δεν σταμάταγαν με παυσίπονα.

Οι χειρουργοί που έβγαλαν το ψαλίδι μετά από επέμβαση τριών ωρών, τόνισαν ότι οι λαβές του είχαν σκουριάσει και είχαν κολλήσει στα σπλάχνα του.

Το υπουργείο Υγείας της Ταϊλάνδης έδωσε εντολή για έρευνα στο νοσοκομείο που είχε γίνει η πρώτη επέμβαση και περιμένει την σχετική έκθεση μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Ο διευθυντής του δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, ωστόσο γιατροί υποστήριξαν στην Tuoi Tre ότι τα νοσοκομεία της χώρας σπάνια διατηρούν τα αρχεία των ασθενών για περισσότερα από 15 χρόνια.

Όσον αφορά τον 54χρονο, αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του την άλλη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News