Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ιερέας οργάνωνε όργια μέσα στην εκκλησία και εξέδιδε 15 γυναίκες!

Σάλος στην Πάντοβα

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία, όταν παραμονές Πρωτοχρονιάς ήρθε στην επιφάνεια ένα σκάνδαλο άνευ προηγουμένου, με πρωταγωνιστή τον καθολικό ιερωμένο της μικρής πόλης Σαν Λαζάρο, στην Πάντοβα.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 48χρονος ιερέας όχι μόνο οργάνωνε ο ίδιος σεξουαλικά όργια, αλλά εξέδιδε και τις περίπου 15 ερωμένες του! Ο πατέρας Αντρέα Κοντίν, όπως λένε οι πληροφορίες, βρίσκεται αυτές τις ημέρες για διακοπές στην Κορατία, ενώ η ιταλική αστυνομία διεξάγει έρευνα εις βάρος του για άσκηση ψυχολογικής βίας, μεταξύ άλλων αδικημάτων.

«Ποικιλία» σεξουαλικών βοηθημάτων και βίντεο ανακάλυψε, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, η έρευνα, ενώ κάποια από τα βίντεο αυτά που απεικονίζουν τα όργια που ο ίδιος διοργάνωνε, έχουν γυριστεί μέσα στην εκκλησία! Επίσης λέγεται πως βρέθηκαν πορνοταινίες που είχε γυρίσει μέσα σε πακέτα με παπικά ονόματα.

Κατηγορείται πως εξέδιδε κάποιες από τις ερωμένες του, «ποστάροντάς» τες σε ιστοσελίδες ανταλλαγής συντρόφων και πως τις πήγε όλες μαζί σε θέρετρο γυμνιστών στην Cap d’Agde της νότιας Γαλλίας.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν τον Κοντίν κατήγγειλαν στις αρχές τρεις ενορίτισσές του. Αρχικά οι καταγγελίες έγιναν στον τοπικό επίσκοπο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η εκκλησία δεν προχώρησε το ζήτημα στην αστυνομία, με την αιτιολογία πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η εσωτερική έρευνα.

Η τοπική ιστοσελίδα «Il Mattino di Padova» αποκαλύπτει πάντως μαρτυρία μιας 49χρονης γυναίκας, που υπήρξε όπως λέει ερωμένη του ιερέα: «Υπήρχαν πάντα πολλές γυναίκες γύρω του. Στην αρχή δεν το καταλάβαινα, αλλά μετά συνειδητοποίησα τι γινόταν».

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο Κοντίν βρίσκεται τώρα στην Κροατία, σε διακοπές με την οικογένειά του.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News