Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Βρετανία: Συνελήφθη 15χρονη για το φόνο 7χρονης

Η έφηβη συνελήφθη μετά τον εντοπισμό του θύματος

Μια 15χρονη στη Βρετανία κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 7χρονου κοριτσιού και για κατοχή επιθετικού όπλου, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Γιόρκσαϊρ της βόρειας Αγγλίας.

Η έφηβη συνελήφθη μετά τον εντοπισμό του θύματος, της Κέιτι Ραφ, σοβαρά τραυματισμένης στον λαιμό, σε μονοπάτι που οδηγούσε σε γήπεδο της περιοχής Γούντθορπ του Γιορκ.

Η έφηβη, το όνομα της οποίας δε δόθηκε στη δημοσιότητα καθώς ο νόμος το απαγορεύει επειδή είναι ανήλικη, αναμένεται να εμφανιστεί αργότερα σήμερα ενώπιον του Ειρηνοδικείου του Γιορκ.

Την επτάχρονη βρήκε η αστυνομία έπειτα από τηλεφώνημα γείτονα, που ανέφερε ότι είδε ένα πτώμα πεσμένο στο έδαφος, άκουσε σειρήνες και είδε μία γυναίκα να φωνάζει ζητώντας να καλέσουν ασθενοφόρο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τις δραματικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν, όταν η 38χρονη μητέρα της Κέιτι και ο 34χρονος σύζυγός της, έφτασαν στο σημείο και παρακολουθούσαν με τρόμο, τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων, να κρατήσουν τη μικρή στη ζωή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν δύο εβδομάδες και η Κέιτι ήταν παρανυφάκι στον γάμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News