Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πότε θα πάρουν το επίδομα θέρμανσης όσοι έβαλαν πετρέλαιο μετά τις 10 Ιανουαρίου

Διαβάστε λεπτομέρειες

Μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να περιμένουν όσοι έκαναν εκπρόθεσμη δήλωση για το πετρέλαιο θέρμανσης και προμηθεύτηκαν μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Όπως ξεκαθάρισε η Σ. Σεχπερίδου, διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ.ΔΕ, όσοι δεν είδαν σήμερα τα χρήματα στους λογαριασμούς τους θα πρέπει να περιμένουν ως τον Ιούνιο. Όπως είπε η κ. Σεχπερίδου είπε ότι δεν ήταν δυνατή η διασταύρωση στοιχείων μέχρι τις 10 του μήνα.

Να σημειωθεί ότι σήμερα μπήκαν περίπου τα 61 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς περίπου 380.000 δικαιούχων.

1 σχόλιο:

  1. ανεξέλεγκτη η κατάσταση με κάποιους ξυλολέβητες.Δεν μπορείς να αναπνεύσεις ώρες ωρες.Κάποιοι καίνε ότι βρουν.Εγκλημα.Δυστυχώς πρέπει κάποιος να προστατευσει το Δάσος.Όταν το καλοκαίρι θα καιγόμαστε με τρελούς κάυσωνες ας μην απορεί κανείς γιατί....τώρα τρώμε τις σάρκες μας (δέντρα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News