Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Προβάδισμα 10,5 μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Στη συσπείρωση, δε, η ΝΔ εμφανίζει ποσοστό 79%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 34%

Προβάδισμα 10,5 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την Βεργίνα Τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 29,9% και προηγείται, ενώ το κυβερνών κόμμα ακολουθεί με 19,4%.

Στην πανελλαδική έρευνα, που διεξήχθη σε δείγμα 1.000 ατόμων, εμφανίζονται ακόμη οι ΑΝΕΛ, αλλά και η Ένωση Κεντρώων, να συγκεντρώνουν ποσοστό 2,5% και να μένουν εκτός Βουλής, ενώ το Ποτάμι εμφανίζει αισθητά μειωμένα τα ποσοστά του, στο 2%.

Τρίτο και τέταρτο κόμμα που θα ψήφιζαν οι ερωτηθέντες «εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές», είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,0% και το ΚΚΕ, καθώς και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ποσοστό 5,0%.

Στη συσπείρωση, δε, η ΝΔ εμφανίζει ποσοστό 79%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 34%.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι ερωτηθέντες απάντησαν και «ποια χώρα θεωρούν περισσότερο φιλική προς την Ελλάδα», με την Ρωσία να έρχεται ως πρώτη επιλογή με ποσοστό 43%, τις ΗΠΑ με μεγάλη διαφορά στο 16% και τη Γερμανία στο 13%.

Αντίστοιχα, στην ερώτηση ποιον ηγέτη εκτιμούν οι Έλληνες περισσότερο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν συγκέντρωσε ποσοστό 39%, η Άνγκελα Μέρκελ 11%, ενώ ο νεοεκλεγείς Ντόναλντ Τραμπ μόλις 9%.

11 σχόλια:

  1. μας δουλευετε με αυτές τις δημοκοπήσεις, αφού σας τα είπε ο Λεβέντης, πληρώνεις και σου βάζουν ότι πληρώσεις, κορόιδα, φάτε χόρτο Μητσοτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ψηφίσω ΝΔ και να ελπίζω σε τι ? δεν ελπίζω από κανέναν τίποτε.Ξαφνικά η ΝΔ θα γίνει ένα καλό κόμα? από που? πως? άλλο παραμυθι δεν τρωω από κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΨΑΜΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΧΕΣΤΗΚΑ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΤΙ ΛΕΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

      Διαγραφή
    2. μ επεισες κ εμένα 8.16, χα..χα..πέστα στή γυναίκα σου αυτά, αλλά ουτε αυτή θά σέ πιστεύει.

      Διαγραφή
  3. Ενα απο τα κόμματα που μας έβαλε στα μνημονια τώρα μας υπόσχεται θα μας βγάλει.αλλά αν απευθύνεσαι σε έλληνα ψηφοφορο ετσι είναι.προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γραφε σχολια μαλακα, μ αρεσει που πονας, θανε μεγαλη η π.... που θα φας

      Διαγραφή
    2. π.... απο δω η π....απο κει,θα φαει ο Ελληνας ετσι κι αλλοιως !!!Τι Λωζανη ,τι Κοζανη .....Εδω τα "συνταγματικα τοξα" ,εχουν το λογο...δεν μας φοβιζει τιποτε.

      Διαγραφή
  4. ερχετε το μονοψηφιο, αντε να καθαρισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τουλαχιστον η νεα δημοκρατια ειπε αληθειες.αυτους τους αληταραδες ψευτες του συριζα τους πηραν χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ? ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News