Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ποζάρει topless σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Δείτε την φωτο

Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και ανυπομονεί για το baby boom. Λίγο όμως πριν καλωσορίσει το δεύτερο μωράκι της αποφάσισε να φωτογραφηθεί αλά Demi Moore. Αντιγράφοντας τη διάσημη γυμνή πόζα της ηθοποιού σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού εκείνη ποζάρει topless και συγκινεί.

Ο λόγος για την Pink που πόζαρε καθιστή και αφήνοντας να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της, έχοντας κοντά της και την κορούλα της. Η 5χρονη Willow ακουμπά με τα μικροσκοπικά χεράκια της την κοιλιά της διάσημης μαμάς της και η φωτογραφία της Pink γίνεται viral...

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της Carey Hart περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του δεύτερου παιδιού και προσπαθούν να προετοιμάσουν και την μεγάλη τους κόρη για την αλλαγή που έρχεται. Η μικρή όμως, φαίνεται να το απολαμβάνει και σίγουρα θέλει να γνωρίσει το αδελφάκι της!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News