Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Άντζελα Δημητρίου: Η selfie με τον βουλευτή και το αβυσσαλέο ντεκολτέ!

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις


Η Άντζελα Δημητρίου παρουσίασε χθες τη συλλογή κοσμημάτων που φέρουν το όνομα και την υπογραφή της, σε γνωστό cafe bar του Πειραιά. H Άντζελα εμφανώς ανανεωμένη «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

Στο event καλεσμένος ήταν και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος πόζαρε με την Άντζελα Δημητρίου. Μάλιστα έβγαλε και selfie μαζί της και την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News