Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Έκλεισε στόματα η Καινούργιου | Η selfie με τον Παπανδρέου στο γυμναστήριο

Δείτε την φωτο 

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Φτιάξε καφέ να στα πω», αποκάλυψε μία ιδιαίτερη συνάντηση που είχε στο γυμναστήριο. 

 Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως ήρθε τετ-α-τετ με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει είχαν ένα σύντομο διάλογο για γυμναστική, αλλά και επαγγελματικά, με το γνωστό πολιτικό να την μπερδεύει με άλλη παρουσιάστρια.

 Πολλοί δεν πίστεψαν την παρουσιάστρια και «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα… πειστήρια! Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μία selfie τους και έγραψε: «Late night workout. Ιδού οι αποδείξεις». 



 Δείτε την φωτογραφία τους.





 ΠΗΓΗ: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News