Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ: Αγνώριστος ο George Michael πριν τον ξαφνικό θάνατό του!

O διάσημος τραγουδιστής με καταγωγή από την Κύπρο πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Η παγκόσμια μουσική σκηνή, θρηνεί εδώ και λίγες ώρες για την απώλεια του George Michael. O διάσημος τραγουδιστής με καταγωγή από την Κύπρο πέθανε από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία, προκαλώντας σοκ και θλίψη σε φίλους αλλά και θαυμαστές.

Η Daily Mail δημοσιεύει σήμερα δυο φωτογραφίες με τον George, να τρώει με τους φίλους του σε εστιατόριο του Oxfordshire, όπου και μένει, τον περασμένο Σεμπτέμβριο.Πιστεύεται ότι αυτές είναι οι τελευταίες του φωτογραφίες από παπαράτσι.



Ένα χρόνο πριν ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει πραγματικά αγνώριστο σε κλινική αποτοξίνωσης στην Ελβετία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News