Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Πέθανε ο George Michael

Υποβλήθηκε σε τραχειοτομή, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Νέα μεγάλη απώλεια για την παγκόσμια μουσική σκηνή μέσα στο 2016! Ο George Michael έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, από άγνωστη -μέχρι στιγμής αιτία- όπως έγινε γνωστό από τον παραγωγό του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε πως ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος Τζορτζ πέθανε ησύχως στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια ζητά να σεβαστούν όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο προς το παρόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News