Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Νεκρή από πυροβόλο όπλο μητέρα τεσσάρων παιδιών

Η σορός της γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροψία

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη θέση του οδηγού, χτυπημένη στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Αποκλεισμένη η περιοχή...

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου μιας 35χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό της, στην κοινότητα Λεύκη Μεσσηνίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα φέρει τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Η σορός της γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροψία.

Αστυνομικοί που βρίσκονται στον τόπο του συμβάντος, ερευνούν την περιοχή για την ανεύρεση στοιχείων που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ παίρνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 35χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News