Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα»

Ο Πρόεδρος κ. Φώτης Παραστατίδης εμφανώς συγκινημένος για τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους που στήριξαν με αυτόν τον τρόπο το έργο του συλλόγου

Μέσα σε ένα γιορτινό και ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα».

Ο Πρόεδρος κ. Φώτης Παραστατίδης εμφανώς συγκινημένος για τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους που στήριξαν με αυτόν τον τρόπο το έργο του συλλόγου. Όπως είπε, εθελοντικά ο Σύλλογος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και βοηθά με κάθε τρόπο το έργο του Δήμου Αλμωπίας.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Δήμο Αλμωπίας, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίνο και τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα, καθώς όπως τόνισε έχουν γίνει πολλά πράγματα όπως εμβολιασμοί, στειρώσεις και φυσικά η δημιουργία ενός χώρου που θα φιλοξενεί κυρίως τα επικίνδυνα ζώα και θα λειτουργήσει σε λίγο καιρό.

Ο κ. Αβραμίκας από την πλευρά του εξήρε το σπουδαίο έργο των εθελοντών με επικεφαλής τον κ. Παραστατίδη, υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί είναι άψογη και σύντομα θα φανούν τα θετικά αποτελέσματα. 






2 σχόλια:

  1. Αν πω κάτι θα με κατηγορήσουν για απολίτιστο; Αλλά πέστε μου τι να κάνω που τα σκυλιά του γείτονα μπαίνουν στο σπίτι το δικό μου και με ενοχλουν με γαβγίσματα και όταν τα διώχνω μου δείχνουν τα δόντια τους.Ο γείτονας όταν του παραπονούμαι με γράφει...Απαντήστε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου πω, απλα εισαι ενας γκρινιαρης ξινος και μαλλον αγ....ος, φαινετε η γκρινια σου απ ολα τα σχολια που γραφεις, αντε παρατα μας κυριε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News