Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τραμπ έρχεται ένα ένα βήμα πιο κοντά στη Ρωσία

Διαβάστε λεπτομέρειες

Πιο κοντά στη Ρωσία φαίνεται ότι επιχειρεί να έρθει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την υπόθεση των ηλεκτρονικών υποκλοπών κατά του Δημοκρατικού Κόμματος, πριν από τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος αμφισβητεί την άποψη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες υποστηρίζουν ότι Ρώσοι χάκερς έκαναν υποκλοπή πληροφοριών από τους υπολογιστές του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά και στελέχη του, προκειμένου να τις δημοσιοποιήσουν και να βοηθήσουν τον κ. Τραμπ να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αναφορικά με το αν οι ΗΠΑ πρέπει να επιβάλλουν νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ο Ντ. Τραμπ απάντησε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Πιστεύω ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν κάνει τη ζωή μας πολύπλοκη. Στην εποχή της πλήρους κυριαρχίας των υπολογιστών, κανένας δε γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά».

Οι δηλώσεις του νέου επικεφαλής του αμερικανικού κράτους έγιναν στο θέρετρο Mar-a-Lago, ιδιοκτησίας του ιδίου στη Φλόριντα, όπου και βρίσκεται για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ συνεχίζονται οι συνεντεύξεις υποψηφίων για την ανάληψη κυβερνητικών θέσεων ευθύνης στη νέα αμερικανική κυβέρνηση.

Ο κ. Τραμπ δήλωσε επίσης ότι δεν ήταν ενήμερος για τις δηλώσεις του Ρεπουμπλικάνου Γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, που έχει υποστηρίξει ότι η Ρωσία και ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα πρέπει να αναμένουν την επιβολή σκληρών κυρώσεων για τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News