Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Μεταγραφική βόμβα στον Άρη Υδραίας

Ανακοίνωση

Την απόκτηση του άλλοτε επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νίκου Τσιμπλίδη ανακοίνωσε η διοίκηση του Χρήστου Παπαδόπουλου για λογαριασμό του Άρη Υδραιας ενισχύοντας το ροστερ των κίτρινων στην μάχη για την άνοδο.

Ο Δραμινος άσσος που εκανε καριέρα σε αρκετές ομάδες (Ιωνικό, Βέροια, Ξάνθη, Δόξα Δράμας κτλ) αναμένεται να βοηθήσει την νέα του ομάδα ούτως ώστε να υλοποιήσει τους στοχους της.

2 σχόλια:

  1. Μπραβο ρε παιδιά πήρατε πιο άσχημο παίκτη απο τον Τσολερ !!! Θοδωρή χρονια πολλά παικταρα μου .Χρονια πολλά σε όλους (plavi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News