Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πρόεδρος του Ορφέα Ριζαρίου ζητά συγνώμη από τον Καρακελίδη

Ανακοίνωση


Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη και την εκτίμηση μου προς τον κ. Καρακελίδη Δαμιανό για την φραστική επίθεση που του 'κανα στο παιχνίδι της ομάδα μου.

Πρόκειται για έναν Εξαίρετο και Ηθικότατο Ανθρώπο που βγάζει εις περας ένα πολύ δύσκολο έργω, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το εκτίσουμε και να το σεβαστούμε.

Ποζαρλής Βασίλης
Ορφέας Ριζαρίου

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News