Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Τσίπρας: Ωρα να πάμε μπροστά χωρίς εκβιασμούς

Πρέπει να τηρηθεί η συνθήκη της ΕΕ με την Τουρκία

Τώρα είναι η ώρα για φύγουμε μπροστά, δήλωσε ο πρωθυπουργός προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής. Θα έχω την ευκαιρία να το συζητήσω με πολλούς συναδέλφους μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα breakthrough και αυτό να γίνει χωρίς εκβιασμούς και με σεβασμό στην ανεξαρτησία της χώρας.

Αναφορικά με τα θέματα της συνόδου ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις συζητήσεις για να διατηρήσουμε τη σταθερότητα της Ευρώπης σε μια κρίσιμη περίοδο, σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Πρέπει να τηρηθεί η συνθήκη της ΕΕ με την Τουρκία, ταυτόχρονα να ξεπεράσουμε εμπόδια και να κρατήσουμε την αλληλεγγύη. Χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις για να αναλάβουμε από κοινού την ευθύνη και όλες οι πλευρές να τηρήσουν τις δεσμεύεις τους, συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News