Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Εξάρχεια: Δύο ανήλικοι μεταξύ των συλληφθέντων στα χθεσινά επεισόδια

Στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων τρεις αστυνομικοί τραυματίσθηκαν

Οκτώ συλλήψεις για πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ - Δεκαοκτώ άτομα παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη με κακουργηματικές κατηγορίες και άλλοι πέντε για πλημμελήματα.

Δύο παιδιά ηλικίας 15 και 14 ετών είναι μεταξύ των 23 συλληφθέντων στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια με αφορμή την επέτειο των οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ακόμη δύο Σύριοι και ένας Αλγερινός, ενώ οι κατηγορίες σε βάρος 18 είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και πλημμεληματικού για τους υπόλοιπους πέντε. Σημειώνεται ότι οκτώ άτομα συνελήφθησαν μετά από πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων τρεις αστυνομικοί τραυματίσθηκαν και ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια.

4 σχόλια:

  1. κατα τ αλλα καναν οι μαγκες, εχει καταντησει αηδια με τις πορειες, το καθε μπασταρδι κανι οτι θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς ντεμεκ αριστεροί του Σύριζα με τις μεγάλες τσέπες . Τι έγινε με την εξαγγελία σας περί κατάργησης των ΜΑΤ; Τολμάτε; Θα σας φανε ζωντανούς. Γατζωθειτε στις καρέκλες σας στραβοστομμηδες. Ένας βλακας αριστερός που σας ψήφισε μαθητευόμενοι μαγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακα τα ψεμματα !! Εκεινο που καταφερε με επιτυχια απ το 74 κ μετα ,η ψοφοδεξια ,εναι η αριστερη λαιλαπα να επιβληθει σαν καθεστως,στην νοοτροπια,στον πολιτισμο της χωρα μας και να προκυψει οτι προερχεται απ αυτους να εναι "αγιο,ιερο,ηρωας .Οτι δεν προερχεται απ αυτους να ειναι "φασιστας,ναζι ,δωσιλογος "Ετσι λοιπον ο Αξαρλιαν δεν ειναι ηρωας που δολοφονηθηκε απ τη 17 Νοεμβ .Εναι ηρωας ο Γρηγοροπουλος..{τυφλα στα ματια μας} και καιγεται η Αθηνα ..Αυτα λοιπον με την Νοδουλα μας..και περαστικα μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αποζημιωθούν πάραυτα για ψυχική οδύνη με 800000 χιλιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News