Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Τσίπρας: Πιάσαμε τους στόχους και με το παραπάνω

Ομιλία στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2017

Η οικονομία επέστρεψε σε ρυθμούς ανάπτυξης, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί ζητά εκλογές. Οι εξελίξεις σας διέψευσαν, υποστήριξε ο πρωθυπουργός, αλλά μυαλό δεν βάλατε.

Με την ιστορία για τον λύκο και τα πρόβατα ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός - Κανείς δε θα σας δίνει σημασία, είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντώντας στην κριτική του προέδρου της ΝΔ.

«Αντί του κόφτη ενεργοποιείται ο δότης. Δίνουμε αντί να κόβουμε» πανηγύρισε ο πρωθυπουργός και δέχθηκε το χειροκρότημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προκειμένου να υπερασπιστεί τις πρόσφατες ανακοινώσεις του σημείωσε ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι οριζόντια και όχι στοχευμένη με στόχο εκλογικά οφέλη. Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα στον στόχο, προσέθεσε για να καθησυχάσει όσους βλέπουν σύγκρουση με τους δανειστές.

Στο σημείο αυτό απευθύνθηκε ξανά στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Κινδυνεύετε να γίνετε γραφικός βλέποντας καταστροφές και εκλογές». «Θα εξαντλήσουμε τον χρόνο μέχρι κεραίας, μέχρι την τελευταία ημέρα, οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2019» τόνισε.

1 σχόλιο:

  1. ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News