Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο ντοκουμέντο του Συριακού Στρατού! Το Χαλέπι ως πόλη “φάντασμα”

Δείτε το βίντεο


Ο συριακός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα μαγνητοσκοπημένο υλικό από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο οποίο καταγράφεται το τοπίο απόλυτης καταστροφής στην παλιά πόλη του Χαλεπιού, την οποία ανακατέλαβε από τους αντάρτες αυτήν την εβδομάδα. 


Ισοπεδωμένα κτίρια από τους βομβαρδισμούς και κατεστραμμένοι δρόμοι: το αποτέλεσμα των σφοδρών συγκρούσεων στο έδαφος και των αεροπορικών επιδρομών εναντίον της πόλης είναι εμφανές σε αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε, την ώρα που οι κυβερνητικές δυνάμεις κερδίζουν έδαφος στην επιχείρηση που έχει στόχο τον πλήρη έλεγχο της πόλης. 

Δημοσιογράφοι του πρακτορείου Reuters μετέδωσαν ότι άκουσαν εννέα αεροπορικές επιδρομές σε διάστημα μισής ώρας στην παλιά πόλη την Παρασκευή. Σφοδρές μάχες εκτυλίσσονται και στο Σέιχ Σαέντ στο νότιο τμήμα του ανατολικού τομέα. 



 Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News