Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ένα αντίγραφο του Τιτανικού σε φυσικό μέγεθος ξεκίνησαν να φτιάχνουν στην Κίνα

«Τιτανικός νούμερο δύο»

Ξεκίνησε στην Κίνα η κατασκευή του πρώτου αντίγραφου πλήρους μεγέθους του θρυλικού Τιτανικού. Το τεράστιο έργο της κατασκευής του πλοίου-αντίγραφου ανέλαβε η εταιρεία Wuchang Shipbuilding Industry Co. η οποία έχει ανακοινώσει ότι ο «Τιτανικός νούμερο δύο» θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018 αλλά δεν θα βγει ποτέ στα... ανοιχτά, αφού ο σκοπός είναι να λειτουργήσει αποκλειστικά ως τουριστικό αξιοθέατο.


Στελέχη της κατασκευαστικής εταιρίας δήλωσαν πως το δημιούργημά τους θα είναι πιστό αντίγραφο του θρυλικού πλοίου και πως θα περιλαμβάνει όλους τους χώρους του πρωτότυπου, όπως τη μεγάλη τραπεζαρία, το θέατρο, τις καμπίνες της πρώτης θέσης και το κατάστρωμα με την πισίνα.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να κλείνουν τραπέζι για να δειπνούν στο εστιατόριο του «Τιτανικού Νο 2» αλλά και να διανυκτερεύουν σε αυτό, ωστόσο δεν θα έχουν την ευκαιρία να το δουν να σκίζει να κύματα, αφού θα παραμένει πάντα αγκυροβολημένο.

Ο αυθεντικός «Τιτανικός» βυθίστηκε το 1912 μετά από σύγκρουση με ένα παγόβουνο, μια τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.500 ανθρώπους.

ΠΗΓΗ: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News