Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον Αλμωπό

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον Αλμωπο με σκορ 0-2 μεσα στην Αριδαια από τον Απόλλωνα Παραλιμνιου παρουσια 150 ηρωικων φιλάθλων που αψήφισαν το πολικο ψυχος και βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακιδη ήταν σε κακή μέρα οι παικτες έκαναν πολλά λάθη και γνώρισαν δίκαια και καθαρά την ήττα απογοητευοντας τους φίλους της σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αγωνιστηκαν έξυπνα και ήταν φωτιά στις αντεπιθεσεις τους.

Σκοραραν οι Τριανταφυλλου (39 πεν) και Ρουμπος (49).

Διαιτητής Παυλίδης (Γιαντσης-Τσιαμπαζης).

Αλμωπος: Μενιος,Κιουλτζοπουλος, Παπασυμεων, Μουρατιδης, Ελευθεριαδης Γ., Διαμαντιδης, Ελευθεριαδης Θ. (53 Κοβατσης), Κωστας(53 Τσιρλιδης) Παντελιδης (80 Τσιμτσιριδης), Ελευθεριαδης Λ., Καραγιαννης.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News