Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Γεωργίου και Κετικίδης επιτέθηκαν στην παράταξη Πασόη για την κινδυνολογία: «Θα συνεχίσετε να μιλάτε για τα έργα μας»

"Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να δεχτεί το έργο που παράγει η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου"

Στην κινδυνολογία της παράταξης Πασόη όσον αφορά στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στον Δήμο Αλμωπίας, απάντησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου κατά την τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είπε, η αντιπολίτευση δεν μπορεί να δεχτεί το έργο που παράγει η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι αυτή η Διοίκηση μπορεί και ξεπερνά τα προβλήματα που προκύπτουν από τα μεγάλα έργα χάρη στη συλλογική και συστηματική δουλειά που γίνεται και χάρη στο γεγονός ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Αναφερόμενος στη νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑ, σημείωσε ότι με την είσοδο του νέου έτους θα πραγματοποιηθεί διαβούλευση με δυνατότητα συμμετοχής όλων των πολιτών της Αλμωπίας, ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς το συμφέρον της κοινωνίας.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Πασόη ότι απέχει από τα δρώμενα της κοινωνίας και αν πραγματικά ενδιαφερόταν για τα προβλήματα του τόπου θα είχε παρουσία σε κρίσιμες συσκέψεις όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε για τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς.

Ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Κετικίδης με τη σειρά του παρατήρησε ότι η αντιπολίτευση φάσκει και αντιφάσκει, καθώς από τη μία κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή ότι δεν παράγει έργο κι από την άλλη μιλά συνεχώς για τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται αυτό το διάστημα στην Αλμωπία. Όπως είπε με νόημα, «θα συνεχίσετε να μιλάτε για τα έργα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News