Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Καθαρισμός κεντρικού αύλακα μέσα στον οικισμό της Σωσάνδρας

"Τίποτα δεν είναι αυτονόητο"

Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος:

"Καθαρισμός κεντρικού αύλακα μέσα στον οικισμό της Σωσάνδρας. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα με τα λιγοστά οικονομικά μέσα. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο!".






6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΙΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΜΕ ΕΚΑΤΕΡΟΘΕΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ (ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ), ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΙΤΑΣ (ΔΙΠΛΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑΒΛΑΚΕΣ)ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΙΤΑ.
    ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.
    10 ΜΕΤΡΑ= 7m ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ 1,5+1,5 ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ Η ΤΕΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
    ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΑ ΑΦΗΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικα ρε μαγκα δουλευετε, μπραβο σας, απο τη μια αναρωτιεμε η προβολη τα δειχνει ετσι? και απ την αλλη τι καναν οι προηγουμενοι?και αν καναν, γιατι δεν τα προβαλαν, τοσο κοιμισια ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια δήμαρχε. Έχεις ουσιαστική παρουσία στα χωριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ Η' ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ, Η' ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ...ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΡΓΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΟΗΣ...ΕΛΕΟΣ...ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη φωτο βλεπεις εσυ η τα εργα που γινοντε? αλλα απ τα γραφομενα σου ειλικρινα δεν καταλαβα αν το προβλημα σου ειναι εντερικο η νευρολογικο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News