Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ρέμος για Θεοδωρίδου: «Πρέπει να την είχε πειράξει κάτι που είχε φάει...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ατάκα - απάντηση του τραγουδιστή

Μετά τη Δέσποινα Βανδή που έμεινε έκπληκτη όταν της διάβασαν δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου για τα talent shows και τους κριτές, ήρθε και η σειρά του Αντώνη Ρέμου να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

«Δεν θα πρέπει να συμφωνούν όλοι με αυτό που κάνουμε εμείς, αλλά από εκεί και πέρα εγώ αντιπαραθέτω σε αυτούς τους ανθρώπους… ας μας αναφέρουν τι βοήθεια έχουν δώσει αυτοί σε κάποιους νέους ανθρώπους», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος. Όταν τον ρώτησαν ειδικά για τα λόγια της Νατάσας Θεοδωρίδου, εκείνος ρώτησε: «Τα έχει πει αυτά η Νατάσα; Πρέπει να ήταν σε φάση πολύ… Πρέπει να την είχε πειράξει κάτι που είχε φάει, βαριά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News