Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΒΟΜΒΕΣ του Δημάρχου Αλμωπίας κατά της Διοίκησης Πασόη: Καταγγέλλει «ατασθαλίες»

Mε αφορμή τα όσα ελέχθησαν σχετικά με το Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι

Λάβρος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με αφορμή τα όσα ελέχθησαν σχετικά με το Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι. Ο κ. Μπίνος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι τα χρήματα που έχει πληρώσει ο Δήμος Αλμωπίας αφορούν ακριβώς αυτά που έχουν υλοποιηθεί στον παραπάνω χώρο και διευκρίνισε ότι τα καθίσματα τοποθετήθηκαν προσωρινά τον περασμένο Σεπτέμβρη χωρίς να πληρωθούν, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Ακρίτεια». Μάλιστα, κάλεσε την αντιπολίτευση να συμμετέχει την επόμενη εβδομάδα με τους επικεφαλής των παρατάξεων σε επιτροπή με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας και να πάει να μετρήσει ακριβώς όσα έχουν υλοποιηθεί και όσα έχουν πληρωθεί στο Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι σήμερα έχουν ξηλωθεί τα καθίσματα (τα οποία είχαν τοποθετηθεί προς εξυπηρέτηση των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες και δεν είχαν πληρωθεί), σημείωσε ότι ο εργολάβος όπως ήταν λογικό θίχτηκε από τη στάση της αντιπολίτευσης, καθώς από τη μία θέλησε να εξυπηρετήσει το Δήμο κι από την άλλη βρέθηκε σε δυσάρεστη θέση. Επίσης, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι σύντομα θα γίνουν όλες οι διαδικασίες για την τοποθέτηση των καθισμάτων.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του τέως Δημάρχου κ. Δημήτρη Πασόη, κατηγορώντας την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία είναι τα εξής:

- Γιατί από τα έτη 2012, 2013 και 2014 δεν έχουν κλείσει τα οικονομικά των σχολικών επιτροπών της δικής του θητείας, με κίνδυνο να μην μπορέσουμε να χρηματοδοτούμαστε από το κεντρικό κράτος; Από τη στιγμή που αναλάβαμε εμείς είμαστε τακτοποιημένοι.

- Γιατί επί της δικής του θητείας υπήρξαν ατασθαλίες στους παιδικούς σταθμούς; Γιατί κάποια ποσά δεν αποδόθηκαν και γιατί εκκρεμεί δικαστική παρέμβαση;

- Γιατί δεν εφάρμοζε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αντί των 12 λεπτών που έπρεπε να χρεώνει την άρδευση, την χρέωνε με 9 λεπτά ατύπως με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στον αγροτόκοσμο, όπως το παράδειγμα της Πολυκάρπης;

Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι για όλα αυτά τα ζητήματα θα κληθεί να απαντήσει ο κ. Πασόης στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην ίδια την κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ!

20 σχόλια:

  1. Εν πολλοίς και εν ολίγοις, το Θέατρο στο Δασάκι Αρριδαίας συνεχίζεται,χωρίς θέατρο φυσικά. Το μοναδικό ακατανόητο αφορά τον λόγο της διαφωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε τους έσκισες!!!!!!!! Τους έκανες ρόμπα. Μιλάνε κιόλας οι ανύπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθαρός Αληθινός Δίκαιος όπως τον ξέρουμε τον κ.Μπίνο
    Έτσι να συνεχίσεις και αν υπάρχουν και άλλα να τα βγάλεις στην φόρα να τα γνωρίζουμε όλοι Δήμαρχε.
    Και να βγούν να απαντήσουν αυτοι που και καλά συμάζεψαν τον Δήμο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τους εσκισε τους ξεσκεπασε ειχαν δωσει την αισθηση πως ειχαν ξεπληρωσει τα παντα και ειχαν σωσει τον δημο ολα ψεματα ας βγει ο δημαρχος να πει ποσα εχει πληρωσει απο ποτε και να αποδειχθει το νοικοκυριο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάνε οι προηγούμενοι που μόνο κακό κάνανε στον τόπο........ ας βγουν να απαντήσουν σε όλα αυτά αν έχουν κότσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν τολμάτε απαντήστε φαντάσματα του παρελθόντος. Σε θέματα τιμιότητας τον Μπινο δεν τον πιάνετε. Γατάκια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού βρίσκεις τέτοιους εργολάβους γιατί θέλεις προκαταβολικά την αποχέτευση;

      Διαγραφή
  10. Τώρα μιλάει και η μπαγκη. Ξεχνάει τι έλεγε για τον Πασοη όταν την έβγαλε από τη θέση και πως έκανε κωλοτπυμπα όταν της έδωσε την αντιπρόεδρια των λουτρών. Τώρα θέλει να το παίξει πολιτικός. Έλεος με ολους αυτούς που μας ταλαιπώρησαν για 3,5 χρόνια. Τους είδαμε και τους στείλαμε σπίτι τους. Ας τα βρουν μεταξύ τους και μετά ας μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Μονες τους σφαζοντουσαν...
    http://aridaianews.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6127.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρεωνε 9 ο Πασοης αντι να χρεωνει 12 τον εσκισε ο Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. POU PIGAN TA 3 LEPTA APO THN ARDEFSI THS POLIKARPIS K PASOI MPINO SKISTOUS TOUS NIKOKIRIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοη απαντά.... αν μπορείς... πας να το παίξεις και τιμητης... δεν ξεχνάμε την ανεπάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ήσασταν οι χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News