Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Έκανε το σπίτι της οίκο ανοχής - Συλλήψεις μετά από έφοδο της αστυνομίας!

Στον παράνομο οίκο ανοχής εντοπίστηκαν μια 27χρονη και μία 26χρονη

Αιφνιδιαστική επιχείρηση πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος με αποτέλεσμα τον εντοπισμό οίκου ανοχής που λειτουργούσε παράνομα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία συνελήφθη η 47χρονη ιδιοκτήτρια – διαχειρίστρια τους διαμερίσματος, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας και της παράβασης του νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων.

Στον παράνομο οίκο ανοχής εντοπίστηκαν μια 27χρονη και μία 26χρονη των οποίων τα ραντεβού κανόνιζε η 47χρονη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος. Σε βάρος του βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις ενώ η 47χρονη με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: dailythess.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να είναι παράνομη η πορνεία και γιατί να μην κάνεις ότι θες ότι σου ανήκει; δηλ τα έκαναν μέσα σε σπίτι..αν τα έκαναν σε άλλο με άδεια είναι οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News