Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Δεν θα πάρουμε πίσω τις εξαγγελίες, δεν είμαστε αποικία

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι οι δανειστές δεν γνώριζαν για το τι επρόκειτο να εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να μην πάρει πίσω τις χθεσινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, ακόμη κι αν πιέσουν οι δανειστές, διαμήνυσε το μιλώντας στο Star, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Δεν είμαστε αποικία», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος επισημαίνοντας ότι «τέτοιες πιέσεις δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, και πως η κυβέρνηση έχει δικαίωμα να διαθέσει όπως νομίζει τις δαπάνες της και το πλεόνασμα της».

Εμμέσως δε επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι οι δανειστές δεν γνώριζαν για το τι επρόκειτο να εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Τώρα όλοι γνωρίζουν».

Επανέλαβε επίσης ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχτεί νέα μέτρα για μετά το τέλος του προγράμματος ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι τελικά «θα βρεθεί σημείο ισορροπίας ανάμεσα στον κύριο Σόιμπλε και το ΔΝΤ, και αν βρεθεί σημείο ισορροπίας αυτό δεν θα είναι νέα μέτρα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News