Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Δολοφονία Κυριάκου Αμοιρίδη: Έγκλημα πάθους "βλέπουν" οι αρχές!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, η οποία κατάγεται από τη Βραζιλία, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με έναν στρατιωτικό

Στο απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Ο 59χρονος πρέσβης εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου έμενε στο Ριο ντε Τζανέιρο, όπου βρισκόταν για διακοπές, το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου, όταν ειδοποίησε τη σύζυγό του πως θα βγει αλλά δεν της είπε που επρόκειτο να πάει.

Ήταν η σύζυγός που εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές, 48 ώρες μετά, το απόγευμα της Τετάρτης (28.12.2016) πως ο σύζυγός της δεν είχε δώσει σημεία ζωής και εκείνη δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί του. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 59χρονος πρέσβης συνήθιζε να φεύγει χωρίς να λέει που πηγαίνει και πολλές φορές έλεγε πως βρισκόταν σε αποστολές της πρεσβείας.

Σε μια ανατροπή των όσων ήταν γνωστά μέχρι τώρα, βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως η αστυνομία εκτιμά τώρα πως ο Κυριάκος Αμοιρίδης είναι θύμα ενός εγκλήματος πάθους και φέρεται να δολοφονήθηκε στο σπίτι συγγενών του στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου διέμενε και μετά να τον έβαλαν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε την Πέμπτη καμένο κάτω από γέφυρα κοντά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στην περιοχή Νόβα Ιγουατσού.


Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, η οποία κατάγεται από τη Βραζιλία, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με έναν στρατιωτικό. Υπάρχουν επίσης αναφορές πως στον καναπέ του σπιτιού όπου έμενε το ζεύγος Αμοιρίδη βρέθηκε αίμα και το έπιπλο, μαζί με άλλα αντικείμενα έχουν μεταφερθεί σε ειδικά δικαστήρια για αναλύσεις.


Μάλιστα, τα ξημερώματα της Παρασκευής (30.12.2016) ο στρατιωτικός με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε δεσμό η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία πήγε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση, συνοδευόμενος από δικηγόρο.Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει αν ο στρατιωτικός κλήθηκε ως ύποπτος ή ως μάρτυρας. Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) ο δικηγόρος του έφυγε από το αστυνομικό τμήμα αλλά ο στρατιωτικός παρέμεινε.

Στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (30.12.2016) η σύζυγος του πρέσβη πήγε επίσης στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από αστυνομικούς και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών. Μισή ώρα μετά τη σύζυγο του Έλληνα πρέσβη, στο αστυνομικό τμήμα, οι αστυνομικοί συνόδευσαν έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News