Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπώ και στηρίζω τον τόπο μου και την τοπική αγορά! Καλά Χριστούγεννα!

Το Aridaia News εύχεται Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, της Αριδαίας και ολόκληρης της Αλμωπίας! Ολόψυχα ευχόμαστε αυτές να είναι οι τελευταίες γιορτές της κρίσης και να καταφέρουμε να βγούμε από τα αδιέξοδα. Στηρίζουμε και τις γιορτές και όλο το χρόνο την τοπική μας αγορά και αυτή η στήριξη θα πρέπει να είναι αλληλένδετη...

2 σχόλια:

  1. οσοι σκεφτομαστε να παμε για αγορες στο γνωστο πολυκαταστημα στα γιαννιτσα, ας σκεφτουμ,ε το μελλον των παιδιων μας. θελουν να κανουν ολους τους νεους υπαλληλους 300 \η 200 ευρω. να σκεφτουμε οτι τα παιδια μας μεγαλωνοντας δεν θα σκεφτουν καν να γινουν ελευθεροι επαγγελματιες (εμποροι). οσοι εχουμε καταστηματα δεν θα μπορου με να πληρωνουμε εισφορες στα ασφαλιστικα ταμεια, οποτε κανεις δεν θα μπορει να παρει συνταξη. τα υπαρχοντα κτισματα (καταστηματα)δεν θα νοικιαστουν ποτε. το κοστος ολων αυτων θα βαρυνει εμας τους ιδιους. γι αυτο ας σκεφτουμε που θ αφησουμε τα λεφτα μας. ισως και σε μεγαλεμπορους που δεν πληρωνουν καλα τους υπαλληλους τους, που ισως εχουν την εδρα τους στο εξωτερικο και ισως δεν ποηρωβνουν φορους και φπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λες αλλα ποιος σ ακουει, αφηνουν τα λεφτα τους εκτος εδρας ενω στην πολη μας υπαρχουν ποιοτικα και καλα και καλες τιμες, εκεινο παλι με τους μαθητες που τους κουβαλανε Σαλονικη και αφηνουνε τα λεφτα τους στα μεγαλα εμπορικα κεντρα εχει παραγινει, ντροπη τους.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News