Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Σκύδρας: Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους

Πρόσκληση προσφοράς τροφίμων για το «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους» του Δήμου Σκύδρας

Την ανθρωπιστική δράση «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους» ενεργοποιεί και φέτος ο Δήμος Σκύδρας, προκειμένου με τη συμβολή της κοινωνίας μας να υποστηριχθούν, στο μέτρο του εφικτού, συνάνθρωποί μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Στο πλαίσιο αυτό μπορούν οι συμπολίτες μας να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα που στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε άπορους συνδημότες μας.

Η συλλογή θα πραγματοποιείται:

1) Στη Σκύδρα, στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, στην πλατεία Δημοκρατίας, απέναντι από το Δημαρχείο και

2) Στην Καλή, στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας, κατά τις παρακάτω ημερομηνίες κι ώρες:

- Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, ώρες,10:00΄έως 14:00΄και 17:00΄έως20:00΄.
- Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, ώρες, 10:00΄έως 14:00΄και 17:00΄ έως 20:00’.
- Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, ώρες, 10:00’ έως 14:00΄.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, ας συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής κι αλληλεγγύης προσφέροντας ό,τι μπορεί κι έχει ευχαρίστηση ο καθένας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News