Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ: Ο «παράδεισος» είναι στις Μπαχάμες - Μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα στην παραλία

Δείτε τα επίμαχα καρέ

Οι Μπαχάμες από πολλούς περιγράφονται ως ένας επίγειος παράδεισος. Η παρουσία όμως μοντέλων όπως οι Bella Hadid, Elsa Hosk, Emily Ratajkowski και Alessandra Ambrosio δίνουν νέο νόημα στη λέξη αυτή. Η ελίτ των μοντέλων συγκεντρώθηκε στο νησί όχι μόνο για διακοπές αλλά και για δουλειά. Αυτό, ωστόσο, δεν τις εμπόδισε να τραβήξουν μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες αποτυπώνεται το πόσο καλά περνάνε.

Οι ίδιες φωτογραφίες, πάντως, θα κάνουν και τον ανδρικό πληθυσμό να περάσει καλά.

Δείτε τα επίμαχα καρέ:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News