Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τέλος ο Γιάννης Τσαμαρδος από τον Απόλλων Κρ. Βρυσης

Η διοίκηση τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του και του ευχεται τα καλύτερα στην συνέχεια της καριέρας του

Λύθηκε η συνεργασία του Γιάννη Τσαμαρδού με τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης και έτσι ο πρίγκιπας του κάμπου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του και του ευχεται τα καλύτερα στην συνέχεια της καριέρας του.

14 σχόλια:

  1. Ωραίος ο Γιάννης, εκεί που θα είχε 3 συνεχόμενες ήττες με Έδεσσα Εξαπλατανο κ με μαυροβουνι, σας άφησε Χριστουγεννιάτικα.
    Γιάννη έλα στους Προμάχους να σωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εμείς δεν είμαστε χθεσινοί στο ποδόσφαιρο! Ας πάει το Μαυροβούνι να χτυπήσει άνοδο σε ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι προαποφασισμένο να δοθεί στον Εδεσσαϊκό από τον Αύγουστο! Αυτή τη στιγμή 6* περσινοί παίχτες μας είναι ελεύθεροι και αν τους πάρουμε θα κάνουμε περίπατο! Αλλά είπαμε το πρωτάθλημα φέτος είναι πράσινο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!
      * (Τσιρλίδης,Βοτάρης,Μπρέγκου,Νίρλας,Ivic,kovasevic,Πέπε)
      Τώρα όσο για τον Γιάννη μακάρι να τον πάρετε γιατί είναι ο μόνος που ίσως μπορέσει να σας σώσει!!

      Διαγραφή
    2. Για να τους πάρετε όλους αυτούς κάποιος πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά. Τα παιδιά δεν ξέρουμε αν θέλουν να έρθουν πάλι στην ομάδα σας.

      Διαγραφή
  2. ασχοληθητε με καπνα εκει στην κρυα βρυση, δεν σας παει πλεον το ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο τσομπάνε. Πόσα προβατα εχεις είπαμε και ποσα γουρούνια ξεσκαρτίζεις? Πες εναν Έλληνα να σου μεταφράσει τι έγραψα...

      Διαγραφή
    2. Δεν μάς είπες σε ποιον πάει το ποδόσφαιρο στο Νομό μας!
      Ίσως να μην το γνωρίζεις αλλά τώρα πλέον καλλιεργούμε επιτραπέζια σταφύλια Crimson και όπως βλέπεις έχουμε εξελιχθεί!!

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΝΑ ......

      Διαγραφή
    4. αγαπητε Νικο σ ελληνα απευθηνεσε, ελληνα αλλα οχι κολομπαρα οπως η φαρα σου, οσο για τα γουρουνια πραγματι ταιζω και τα ταιζω σε κατι πεταμενους σαν κ εσενα για να χεζουνε σκατα.

      Διαγραφή
    5. Ετσι είναι οι Έλληνες? Ανορθόγραφοί? Μαθε τη γλώσσα μας και μετά μίλα μαζί μου γουρουνάκι μου... Κι επειδή εγώ ειμαι πόντιος και σου έφερα τον πολιτισμό θα στο πώ στη γλώσσα μας (όχι διάλεκτο) κι πας γαμίεσε?

      Διαγραφή
  3. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ, ΠΟΙΑ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ....ΣΤΕΡΕΨΕ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το τι μ πορει να κανει ο Γιαννης στον αλμωπο το ξερουν ολοι . δεν το ξερουν μονο στον αλμωπο . οπαδος κρυας βρυσης και φιλος του αλμωπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε μαγκες εκει στην κρυα βρυση κουλαρετε!!δεν ειναι η χρονια σας φετος .δωσατε εξετασεις την προηγουμενη χρονια και αποτυχατε!!!δεν εισθε δα και το κεντρο του κοσμου!!φετος ειναι η χρονια του εδεσσαικου του μαυροβουνιου και 2-3 ακομη ομαδων αλλα σιγουρα οχι δικη σας.οχι 3 αλλα και 13 προπονητες να αλαξετε δεν τραβαει το καρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το δέχομαι φίλε μου αλλά όχι και να μην ασχολουμαστε με το αθλημα. Βγαινει ο κάθε μπαχαλάκης και μιλάει για την ιστορία του ποδοσφαίρου...

      Διαγραφή
    2. Αποτύχαμε επειδή ίσως δεν το γνωρίζεις πέρυσι έπεσαν 8 ομάδες φέτος που πέφτει μία ομάδα βλέπουμε και τον εκπρόσωπο του Νομού ο οποίος ήδη τα έχει κάνει επάνω του!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News