Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Το…"φλερτ" Έλληνα τραγουδιστή στην Φαίη Σκορδά!

Τώρα φυσικά που είναι και ελεύθερη ποιος την πιάνει

Εντάξει η Φαίη Σκορδά είναι γνωστό πως είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz… Τώρα φυσικά που είναι και ελεύθερη ποιος την πιάνει!

Στα δίχτυα της έμπλεξε και ο Νίκος Βέρτης ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του για την παρουσιάστρια προκαλώντας τα πειράγματα των συνεργατών της! Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Φαίη μου σε περιμένω να ερθεις! Θέλω να προσπαθήσω να την κάνω να ξεσκάσει κάποια φορά! Η Φαίη είναι πολύ γλυκιά, μία κούκλα, την παρακολουθώ και βλέπω ότι ομορφαίνει την τηλεόραση…«, με την παρουσιάστρια στο άλλο πλάνο να έχει κοκκινίσει από την αμηχανία!

Η δε παρέα της στο Πρωινό, της πετούσαν σπόντες για να την κάνουν να νιώσει ακόμη πιο άσχημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News