Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τον Μάρτιο επιστρέφει το παζάρι της Αριδαίας: Δόθηκαν εξηγήσεις για τους λόγους της μεταφοράς

Το μήνυμα που έστειλε η Δημοτική Αρχή, είναι ότι θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε την τοπική μας αγορά να σταθεί όρθια αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ως χώρα

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:
- ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Η ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
- ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
- ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Σύσκεψη με τη συμμετοχή επαγγελματιών της Αριδαίας και πωλητών λαϊκών αγορών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο Αλμωπίας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου, για συζήτηση σχετικά με τη μετεγκατάσταση της λαϊκής αγοράς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Στέφανος Αβραμίκας και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου και αρμόδιος του Τμήματος Τοπικής Οικονομίας κ. Γιώργος Γούδης. Επίσης, παρόντα ήταν τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας.


Κατά την αρχική του εισήγηση ο κ. Γεωργίου ζήτησε συγνώμη από τον εμπορικό κόσμο για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Όπως είπε, υλοποιείται η κατασκευή ενός μεγάλου έργου και γι’ αυτό δημιουργούνται προβλήματα στην πόλη μας τα οποία βιώνουμε όλοι. Ωστόσο, η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να τα αντιμετωπίζει όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, ώστε να μειώνεται η ταλαιπωρία των πολιτών. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι σήμερα ήταν η τελευταία μέρα των εργασιών, οι οποίες θα συνεχιστούν μετά τις γιορτές ώστε να μην σκαφτεί το κέντρο της Αριδαίας, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν ακόμα πιο εντατικά οι αποκαταστάσεις των δρόμων, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν συνεργεία που θα συντηρούν τους χωμάτινους δρόμους. Το έργο θα ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο του 2017, ενώ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του Βιολογικού.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που έγινε η μετεγκατάσταση της λαϊκής αγοράς πριν τα Χριστούγεννα, η οποία οφείλεται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ανέφερε ότι θα πρέπει να αποσυρθεί μόλις ξεκινήσουν οι εργασίες στον συγκεκριμένο δρόμο. Για λόγους χρηματοδότησης υπήρχε αναγκαιότητα να συνεχιστούν οι εργασίες στην οδό Καπετάν Γαρέφη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτή η εξέλιξη. Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργίου ξεκαθάρισε ότι η λαϊκή αγορά θα επιστρέψει στην προηγούμενη τοποθεσία στα μέσα Μαρτίου του 2017 και οτιδήποτε άλλο ακούγεται περί οριστικής παραμονής στην σημερινή οδό αποτελεί εσφαλμένη πληροφορία. Τέλος, αναφέρθηκε στον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο ο οποίος απουσίαζε εκτάκτως, μεταφέροντας την ειλικρινή συμπάθειά του προς τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας και τονίζοντας ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα.


Ο κ. Αβραμίκας και ο κ. Γούδης από την πλευρά τους ζήτησαν κι αυτοί συγνώμη για την αναστάτωση, ζητώντας την κατανόηση των πολιτών οι οποίοι όπως είπαν έχουν επιδείξει μεγάλη υπομονή όλους αυτούς τους μήνες.


Κλείνοντας, το μήνυμα που έστειλε η Δημοτική Αρχή, είναι ότι θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε την τοπική μας αγορά να σταθεί όρθια αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ως χώρα και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα πάνε τον τόπο μας μπροστά.

51 σχόλια:

  1. Επιστροφη στη γελειοτιτα. Ανικανοι υποστηρικτες του κοινου συμφεροντος. Ειναι δυνατον να κλεινει ο κεντρικος δρομος για παζαρι; Που το ειδατε αυτο; Μαζεψατε 10 ατομα για να τα ταλεπορητε δεκαδες χιλιαδες.
    Στην αγ. δημητριου αν εχετε τα κοτσια κοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΛΕΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ, ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ....ΑΝ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Σε ευρώ η σε είδος πληρώνεσαι;

      Διαγραφή
    3. 10.14 αντε σαλτα και γ..... που θα μας πεις και κοτες παλιομπινε.

      Διαγραφή
    4. παραδείγματα απο πολλες πόλης της ελλαδας μπορουν να δοθούν για τις λαϊκές,πρέπει να γινονται σε δρομουν που δεν εμποδιζουν την κυκλοφορια,κοντα μας η σκυδρα,η εδεσσα,τα γιαννιτσα..οσο για τα μαγαζια που περιμενουν μια πεμπτη να δουλεψουν κατανταει γελοιο,αυτος που ειναι να μπει σε ενα μαγαζι θα μπει,και εκει που εγινε τωρα η λαικη υπαρχουν μαγαζια,και ας αναβαθμιστει ολη η πολη επιτελους,ας γινει ΠΟΛΗ

      Διαγραφή
  2. μπραβο καλη αποφαση, υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηταν και ο εμπορικος? χα..χα.. η γελειοτητα στα φορτε της, αντε στα σπιτια σας ανικανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε όλα τα μέρη του κόσμου οι ''εμπορικοί σύλλογοι'' μέχρι το Δημαρχο το νομάρχη εως και τον πρόεδρο (πχ Τραμπ Usa) αυτοί τον εκλέγουν.Το γνωρίζουν κάποιοι νυχτωμένοι?

      Διαγραφή
  4. μια χαρα ειναι το παζαρι εκει..ενας δρομος ολοι οι παγκοι φαινονται,δεν κανουμε χιλιομετρα..και δεν κλεινει και ο δρομος οπως προ ειπε καποιος..τα μαγαζια αν περιμενουν μια πεμπτη για να δουλεψουν καλυτερα ας κλεισουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΣΗΚΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΛΙΓΟ.

      Διαγραφή
    2. na klisi to spiti sou geleie karagki0zi

      Διαγραφή
    3. Βλακας εσυ εισαι 12:46 εκανε ο παραπανω παραπονα για τα km? Διαβαζε καλυτερα σαχλαμαρα,αμεσως να βρισεις

      Διαγραφή
    4. τρολαρω δεσποινης 3.20, τενεκε α τενεκε.

      Διαγραφή
    5. 12:46 κατ αρχην μαθε να μιλας και να μην βριζεις δεν σου εθιξα το σπιτι..φαινετε ποιος ειναι ο βλακας απο το επιπεδο..οσο για τα χιλιομετρα που κανω εγω καθε μερα εσυ ουτε στον υπνο σου δε τα κανεις..ανοητε..

      Διαγραφή
    6. anoitos eisai rota kai tous papoudes rota ton kosmaki rota ta emporika magazia ti zimies exoun kai an 8elis na milisoume gia laiki agora diavase to katastatiko pioi exoun dikeoma na exoun pagkous kai pioi oxi oli einia paranomi pou tin laiki ti exoun kani emporiko kentro

      Διαγραφή
    7. "της κοντης της ψ...ς οι τριχες της φταινε" προς 10.08.Τωρα δεν σ εθιξα το σπιτι, αλλα αυτο που κινητε μεσα.

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς για λίγους, ευτυχώς για πολλούς, η λαική αγορά πρέπει να ΦΥΓΕΙ για πάντα απ' το κέντρο. Ετσι γίνεται ΠΑΝΤΟΥ. Δεν γινεται να κλείνεις όλη την Αριδαία για να δουλέψουν 15 μαγαζιά. Κι όπως είπε ένας παραπάνω, αν αυτά τα μαγαζιά περιμένουν την πέμπτη τότε είναι άξια της μοίρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τετοια ωρα γαυγιζουν τα σκυλια, το παζαρι θα γυρισει.Καληνυχτα.

      Διαγραφή
    2. κάθε μετακίνηση της λαικής απ το κλασικό σημείο είναι ύποπτη φίλε.Μην το κάνεις χειρότερο το θέμα.

      Διαγραφή
  6. Μήπως τώρα στις γιορτές έχουμε
    ξεχάσει τα ακριτικά χωριά για
    τα παιδιά εκεί έχουμε οργάνωση κάποια εκδήλωση?
    Αι Βασίλης θα πάει για ευχές?
    Κάναμε στολισμό στα απομακρισμενα χωριά ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι περιμενεις να τα κανει ο δημος αυτα?ο,τι να ναι οποιο χωριο θελει μαζευει δικους του εθελοντες και με δικα τους εξοδα κανει οτι θελει

      Διαγραφή
  7. Εσύ τι ακριβώς πίνεις; Δώσε κ σε εμας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι περιμενουμε την πεμπτη να δουλεψουμε οπως ενας δημοσιος υπαλληλος περιμενει την πρωτη του μηνα ..γτ κακο ειναι? Εγω δινω 3 μεροκατα εκεινη τη μερα σε ατομα που εχουν αναγκη δηλαδη τι ?ε και αυτοι αμα ειναι να περιμενουν εκεινη τη μερα να δουλεψουν να πανε να ψωμολυσσαξουν?αυτο δεν ειναι λογικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακομη και αν η κουβεντα ειναι για την κλιματικη αλλαγη, παντα θα καταληξει στους δημοσιους υπαλληλους.....ερε κατι καημους που εχουνε μερικοι....(πληροφοριακα, ο μισθος μπαινει 13 και 27 καθε μηνα, ετσι για να ξερετε οταν θα βγαζετε την χολη σας)

      Διαγραφή
    2. malon epei pasok 8a mpikes esi kai sigoura oute dimotiko den exeis teliosi

      Διαγραφή
    3. μεχρι την τετάρτη δημοτικου πηγα. μπηκα επι νδ. εσυ σε ποιο σχολειο εμαθες να γραφεις ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες? (ολα τα λεφτα το epei , tagari ε tagari)

      Διαγραφή
  9. ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΜΑΓΑΖΙ???
    ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    Υ.Γ.2 ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΖΑΡΤΖΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο Κ...Σ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ela rota know autoys pou den htan vole volemeni kai oute tora einai..toulaxiston store palio merOS vgazame merokamato..epidi voleftikes esy den simeni oti ola pane kala

      Διαγραφή
    2. asxete l
      laikatzako exeis prosferi tpt se ayto ton topo oute yamiaki den exeis paranome mayragoritipou 8elis na les oti exeis kai magazi

      Διαγραφή
    3. 10:31 ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΙΑΚΕΣ ΟΙ ΛΑΙΚΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΒΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΟΝΑ...ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΕΣΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥς ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΩΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ,ΓΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ??ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
    4. χα..χα.. τι πληρωνουν 12.58 χα..χα..τεβε? 2 στους 10 ενοεις.αστο καλυτερα μη το θιγεις το θεμα.

      Διαγραφή
  10. Απλα χωρις συζητηση πριν χωρις προτασεις ...
    Τωρα τι τι.....
    Να μας πειτε ολα καλα !!!!!
    Ελλας το μεγαλειο σου..
    Συζητηση ναι ενταξει συγνωμη υπομονη Κ.Α....
    Δεν συμφωνω,δεν συμφωνουσα,δεν θα συμφωνησω ποτε μαζι σας,γιατι δεν ξερετε να σημετεχετε σε συζητηση διαλογο διαβουλευση ακουη ,βουβη ,βουβαμαρα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στολιδι?τρολαρεις μαλλον χαχα γτ απο πισω μονο σκουπιδια αφηνουν

      Διαγραφή
  12. EΊΝΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσκληση για ενημερωση κατοπιν εορτης - μονο στην Αριδαια .Ευχαριστούμε πολύ κ.Δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θελουμε δημοψήφισμα ………🏛⚖️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβάζοντας τα σχόλια είναι να τρελαίνεσαι. Είναι δυνατόν κάποιος να χαρακτηρίζει το παζάρι ...στολίδι; κατάλαβε τι είπε; Και για να τελειώνουμε. .. είναι η Αριδαία πόλη; Οι πολυκατοικιες ΔΕΝ χαρακτηριζουν την πόλη. Άλλα είναι τα χαρακτηριστικα μιας πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τωρα, μας ζαλισες στον ερωτα, αριστερη θεωρια του κωλου.

      Διαγραφή
  16. οι επαγγελματίες είναι διαχρονικά το πιο δυναμικό κομάτι της αγοράς.Ειδικά στις μέρες μας η ανάγκη να στηρίξουμε την τοπική αγορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.Η συζήτηση για τη λαική αγορά είναι φιλολογική και μπράβο στο Δήμο που αναγνωρισε το λάθος του.Ότι ειναι ο Λευκός Πύργος για τη Θεσσαλονίκη αυτό ειναι και το παζάρι για την Αριδαία.Είναι κάτι πέρα από εμπορική συναλλαγή.Είναι κομάτι της ιστορίας μας.Ελπίζουμε να γίνει το γρηγορότερο η επιστροφή στο κλασικό γνωστό σημείο της.Καλές γιορτές σε όλους τους Αλμωπείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΔΟ,ΕΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΨΩΜΙ,ΚΡΕΑΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΡΟΥΧΑ,ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΕΙΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ (ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ Γ...ΣΗ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ (ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ).
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον κόσμο των μεγάλων
      ξεχνάτε όλοι τα παιδιά αυτές τις άγιες μέρες σκεφτητε τα παιδιά στα απομακρισμενα χωριά έχουν ισοτιτα ίδια δικαίωματα σεβασμό ασχολείται κάποιος μαζί Τους? Είναι δικά μας
      Παιδιά ποια πολιτεία θα
      Έρθει να δώσει ευχές σε
      αυτά τα παιδιά? Ποιος θα
      Έρθει να τους βάλει στλιδια στο χωριό τους
      φως φως και στις ψυχές τους

      Διαγραφή
    2. Κοψτο πια ρε 7:46 γιατί αν δεν σταματήσεις να γράφεις μ....ες θα σε στολίσω και εσένα και το χωριό σου.
      Εδώ ο κόσμος χάνετε και το μ... Στολιζετε.

      Διαγραφή
  19. Τελειος ο 3.27
    Πραγματικα εμεις που εχουμε μαγαζι στ κεντρο και κετρικο μερος στ λαικη τα εχουμε κουτρα χωρις αγωνα και προπαντον χωρις υπομονη...
    Κανε υπομονη φιλαρακι θα ερθει και σειρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλειος είσαι και εσύ 7:37.
      Και τα μαγαζιά που είναι μακρια απο το κεντρο αγωνιζονται αγωνιζονται μια ζωή και ο λαικατζης που είναι στην άκρη αγωνιζετε μια ζωή και δεν θα έρθει ποτέ η σειρά του γιατί κάποιοι είχαν πολυ παλια δόντι και πήγαν στο κέντρο.

      Διαγραφή
  20. ΩΡΑΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ;ΑΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΚΕΙΝΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΕΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ...! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΛΕΩ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΕΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΑΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ , ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ....ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ, ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ. ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ. ΤΕΛΟΣ, ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ.... "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΟΧΕΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. απορω γιατι μαλωνετε, το παζαρι θα γυρισει, προς τι ολη αυτη η συζητηση? επειδη γραφουν συνεχως σχολια καποιοι μαγαζατορες στη νεα λαικη? αστους να γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. λαικη στον περιφεριακο πισω απο τα λυκεια με μπολικο χωρο για ολους χωρις προβληματα χωρις μαγαζια-αυτος που θελει θα παει μονο για την λαικη-και ολη η πολη θα ειναι μια χαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News