Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις... Τα Λουτρά Πόζαρ στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ! Έμειναν άφωνοι από την ομορφιά!

Έχοντας δίπλα μας φρέσκα πρόσωπα, νέα παιδιά από την περιοχή μας που με το χαμόγελό τους έστειλαν σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο το μήνυμα ότι η Αλμωπία και τα Λουτρά Πόζαρ κρύβουν «θησαυρούς»

Δημήτρης Μπίνος, Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος Λουτρών:

Ο τόπος μας αξίζει πολλά. Και γι’ αυτό οφείλουμε να τον προβάλουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Σήμερα το πρωί μιλήσαμε ζωντανά στην εκπομπή ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ με την Μαρία Αναστασοπούλου και στην δημοσιογράφο Ελένη Ιατρού.

Έχοντας δίπλα μας φρέσκα πρόσωπα, νέα παιδιά από την περιοχή μας που με το χαμόγελό τους έστειλαν σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο το μήνυμα ότι η Αλμωπία και τα Λουτρά Πόζαρ κρύβουν «θησαυρούς».

Προσκαλέσαμε όλο τον κόσμο να γιορτάσει μαζί μας και την Πρωτοχρονιά. Επίσης, ανακοίνωσα ότι για πρώτη φορά φέτος το μεσημέρι των Θεοφανίων θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός των Υδάτων στην κεντρική πισίνα των Λουτρών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News