Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Εξοπλίζεται με ιατρικό υλικό το Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Διαβάστε τη δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία επιτελεί κοινωνικό έργο, τη στιγμή που το κεντρικό κράτος δεν ανταποκρίνεται στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του. Συγχαρητήρια στους Δημάρχους που συνεχίζουν να παλεύουν κόντρα στη μιζέρια και να στέκονται στο πλευρό της κοινωνίας.

Διαβάστε τη δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου και θα καταλάβετε τι εννοούμε:
"Θέλω δημόσια να συγχαρώ τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Λάζαρο Κυρίζογλου που μετά τον εξοπλισμό του Αγροτικού Ιατρείου Προμάχων και με τη δική του προσωπική προσπάθεια εξοπλίζεται με ιατρικό υλικό και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας με την ευγενική χορηγία της γνωστής αλυσίδας Μασούτη. Αυτές τις μέρες παραδίδεται το υλικό και στις 21 Δεκεμβρίου θα γίνει η επίσημη τελετή στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας στην οποία θα παραστούν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Λάζαρος Κυρίζογλου και ο κ. Διαμαντής Μασούτης".

6 σχόλια:

  1. Δήμαρχε, η Αλμωπία είναι πολύ τυχερή που σε έχει. Δεν σε σταματάει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΙΑΣΤΗΚΕ, ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. "Διαβάστε τη δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου και θα καταλάβετε τι εννοούμε"
    Αν το διαβάσατε τι δεν καταλάβατε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΆΒΟ ΤΏΡΑ ΣΕΙΡΆ ΕΧΟΥΝ
    ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΤΑ
    ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΒΟΉΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα και εγώ δεν θα γράψεις την παπαριά σου.
      Έχεις καταντήσει σαν τις διακοπές νερού στην Αριδαία.
      Όχι μια στο τόσο.
      Αλλά κάθε τόσο

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ
    ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Η ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΊΣΩΣ
    ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΘΈΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News