Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τι γυρεύει το κουτάλι στον πλανήτη Άρη;

Η απάντηση της NASA

Δεν θα το πιστέψετε... Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φαίνεται να επικονίζει ένα αντικέιμενο στον πλανήτη Άρη, που μοιάζει πολύ με... κουτάλι! 

Το ρομποτικό όχημα «Curiosity» που «οργώνει» τον Κόκκινο Πλανήτη αποκαλύπτει τι είδους αντικείμενα μπορεί να υπάρχουν στη επιφάνειά του. 

Η φωτογραφία που φέρει τη σφραγίδα της NASA κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media. 

Ένας χρήστης στο YouTube, με το ψευδώνυμο "UFO Hunter" (Kυνηγός UFO) κοίταξε πιο προσεκτικά και κατέληξε σε ένα εκπληκτικό συμπέρασμα: Πρόκειται για ένα κουτάλι στην «άμμο» του πλανήτη Άρη. 

Από την διαδικτυακή πλατφόρμα ufosightingsdaily.com, ένας χρήστης αναφέρει: «Το κουτάλι αυτό είναι το δεύτερο που βρέθηκε στον πλανήτη Άρη κι αυτό είναι ένα ακριβές αντίγραφο της πρώτης ανακάλυψης. Το αντικείμενο αυτό καλύπτεται από ένα παχύ στρώμα σκόνης». Εμπειρογνώμονες της NASA, έσπευσαν να ρίξουν φως στο μυστήριο. «Δεν πρόκειται για κουτάλι αλλά για ένα πέτρωμα με το σχήμα ενός κουταλιού». 

Από την πλευρά τους, οι υποστηρικτές των UFO δεν επαναπαύονται απορρίπτοντας την ρεαλιστική προσέγγιση τη αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας. Αφήνουν την φαντασία τους να καλπάσει θεωρώντας ότι ένας πολιτισμός, με... καλούς τρόπους, πρέπει να έχει αποικίσει τον πλανήτη Άρη... 
 
Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News