Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης: Αξονικοί τομογράφοι και στα δύο Νοσοκομεία της Πέλλας

Ανακοίνωση


Με απόφαση Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη η κατανομή έχει ως εξής:

Ο αξονικός από τα απολογιστικά του Υπουργείου Υγείας να εγκατασταθεί στο νοσοκομείο Έδεσσας. Ο αξονικός από το πρόγραμμα INTERREG στα Γιαννιτσά. Ή έγκριση του INTERREG θα γίνει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2017. Τα όποια γραφειοκρατικά θέματα για την υλοποίηση της απόφασης θα αντιμετωπιστούν.

Η δημιουργία κλίματος ανησυχίας και αντιπαράθεσης Έδεσσας- Γιαννιτσών είναι χωρίς αντικείμενο αφού και στα δύο νοσοκομεία θα τοποθετηθούν αξονικοί τομογράφοι εντός του 2017 και ειδικά όταν μέχρι τώρα δεν υπήρχε κανείς αξονικός τομογράφος στο δημόσιο σύστημα στην Πέλλα.

Η κυβέρνηση με την απόφαση για προμήθεια των δύο αξονικών τομογράφων αποδεικνύει έμπρακτα την πολιτική της βούληση για την αποφασιστική ενίσχυση της Υγείας στην Πέλλα. Ξεκίνησε και η μετεγκατάσταση της μονάδας του τεχνητού νεφρού.

15 μόνιμοι γιατροί θα προσληφθούν αμέσως μετά τον αναμενόμενο άμεσα ορισμό διοικητή του νοσοκομείου. Ακόμη δεκάδες νοσηλευτές 12μηνης εργασίας θα έλθουν στο νοσοκομείο της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News