Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ολυμπιακός Γαλατάδων: Νέος προπονητής ο Χρήστος Ορφανίδης

Αναλαμβάνει ο Χρήστος Ορφανιδης

Στην λύση της συνεργασίας τους προχώρησαν Ολυμπιακός Γαλαταδων και Χρήστος Καλαιτζιδης καθώς κάτι επρεπε να αλλάξει στους ερυθρόλευκους μετά τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα.

Αντικαταστατης του επιλέχθηκε να είναι ο Χρήστος Ορφανιδης ο οποίος έχει εργαστεί σε διάφορες ομάδες στις μικρές ηλικίες με επιτυχία.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του ενω παράλληλα ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

13 σχόλια:

  1. Δλδ τώρα θα πάει τραίνο η ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τοπικοί προπονητές που έχουν γράψει ιστορία στο Σύλλογο, τον πονάνε και μπορούσαν να εργαστούν και αφιλοκερδώς φαίνεται ότι ξεχάστηκαν απ' τη διοίκηση. Πότε επιτέλους θα βάλουν μυαλό στους Γαλατάδες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι είναι φίλε οι τοπικοί προπονητές που εσύ γνωρίζεις και εμείς δεν γνωρίζουμε;

      Διαγραφή
  3. Κάτι άκουσα ότι δεν τον έδιωξαν απλά δέχθηκε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάθος φίλε από τον Άρη προφήτη Ηλία είχε επαφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μάνδαλο φίλε μου με το τηλεσκόπιο θα το ξαναδεί τα θαύματα μια φορά γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν σε κάνουνε την τιμή και σε παίρνουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι το μάνδαλο και εσύ τους κοροϊδεύεις κύριε Χρήστο είναι επόμενο ότι πάγκο στο μάνδαλο όντως με τηλεσκόπιο θα ξαναδείς και αν δεν κάνω λάθος είναι η μοναδική ομάδα το μάνδαλο που σε κράτησε όλο τη σεζόν έπρεπε να σεβαστεις κάποιους ανθρώπους τις διοικήσεις γιατί βλέπεις όπου πας τη χρονιά δεν την βγάζεις αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους κύριε Χρήστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σωστός ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που ξέρεις ρε φίλε Χριστούγεννα έχουμε μπορεί να το ζήτησε από τον Αι Βασίλη να ξανά κάτσει στο πάγκο του μάνδαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News