Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα στον Αλμωπό

Υπάρχουν επαφές με κάποιους παίκτες και αναμένεται να αποκτηθουν τουλάχιστον 4-5 έτοιμοι

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Αλμωπο όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας μετα την φυγη των Τσιρλιδη, Διαμαντιδη, Καμπανη, Σιδηροπουλο, Δεληχατζη.

Ηδη μετά από συζήτηση του προπονητή Γιώργου Τυριακιδη με την διοίκηση υπάρχουν επαφές με κάποιους παίκτες και αναμένεται να αποκτηθουν τουλάχιστον 4-5 έτοιμοι (ένα αμυντικός, δύο μεσοι ισως και τρεις,ενας επιθετικός)για να βοηθήσουν αμεσα ενω θα γίνει στροφή και σε κάποια νεαρά ταλέντα απο τον Ν. Πέλλας που εχουν ηδη εντοπισθεί.

Απο τα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί ξεχωρίζουν είναι αυτα των Μποζινταρ Ταντιτς (Πανσερραικος, Βέροια, Αιγινιακος, ΟΦΗ, Σπάρτη), Τάσου Τσουμαγκα(ΑΕΚ, Λεισοες, Εργοτελης, Αστέρας Τρίπολης, Εδεσσαικος, Πιερικος ), Αμβρόσιου Παπαδόπουλου (Καβαλα, Καλαμαριά, Ξάνθη, Μακεδονικό) οι οποίοι πάντως να σημειωθεί ότι έχουν υψηλά κασέ και μονο αν ρίξουν τις απαιτήσεις τους θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθουν.

Ακόμα τις τελευταίες μέρες προπονείται με την πρώτη ομάδα ο νεαρός μέσος Παρουτογλου που ανήκει στην β ομάδα και αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις ενώ δοκιμάζονται δυο παίκτες που μεχρι προτινος αγωνίζονταν σε ομάδες Γ Εθνικής.

Επίσης έχει προταθεί 25χρονος αλλοδαπός επιθετικος με πολύ καλή προϋπηρεσία σε ομάδες Γ Εθνικής και η περίπτωση του εξετάζεται απο τους υπεύθυνους.

5 σχόλια:

  1. Ρε ταγάρια του Αλμωπού έχετε διώξει 5 ποιοτικούς παίχτες για να πάρετε τι ρε άμπαλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος ο ταγαροαμπαλος 9.50 που σιγουρα δεν εχει πατησει στο γηπεδο

      Διαγραφή
  2. πεστα ρε αμπαλε που δεν ξερεις απο που βγαινει ο ηλιος.Μονο Αλμωψ ρε μορτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το παιδί από το παιδικο του Εδεσσαικου με το νο7 Ήτανε πολυ μαχητικος η κλάση του είναι για αλλη κατηγορια επιθετικός είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News