Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Υπεγράφη η προμελέτη για τον Βιολογικό της Αριδαίας

Δελτίο τύπου

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 22.844 ΕΥΡΩ

Υπεγράφη την Πέμπτη 22/12/2016 η σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ», από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και την ανάδοχο εταιρία.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ) 2007-2013 και ανέρχεται στο ποσό των 22.844 ευρώ.

Έτσι, προχωρά η υλοποίηση του Βιολογικού η οποία θα έρθει ως συνέχεια της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου της πόλης της Αριδαίας. Ένα έργο πνοής το οποίο θα βελτιώσει την καθημερινότητα και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών.

1 σχόλιο:

  1. Η προμελέτη; να μας απαντήσει ο αρμόδιος, υπεύθυνα, η Μελέτη πότε; Να αποσαφηνήση, ο υπεύθυνος, οι εργασίες και η ημερομηνία αποπερατώσεως του Βιολογικού! Πότε; Ο ίδιος να ενημερώση, η Λειτουργία, του Νέου Αποχετευτικού, και συνάμα του Βιολογικού: Πότε; Κύριοι. Σαφείς, ειλικρινείς πληροφορίες. Αυτό καλείται, υπεύθυνη Ενημέρωση, του Δημότη Πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News