Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Μόλις ανακαλύψαμε την απόλυτη στάση για την ημέρα των Χριστουγέννων

Είναι απλή και κυρίως αποτελεσματική

Φίλη μου σήμερα είναι 24 Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να έχει ξεκινήσει η άδειά σου, ή ακόμα κι αν είσαι στο γραφείο απλώς να φυτοζωείς φορώντας κερατάκια με κουδούνια στο κεφάλι και φλερτάροντας με τα μελομακάρονα λίγο πιο πέρα. Τη χαλαρή και άκρως εορταστική αυτή μέρα λοιπόν, λέμε να είμαστε κι εμείς αστειούληδες και χιουμορίστες, για να σου φτιάξουμε τη διάθεση και να πας σπιτάκι σου χαρούμενη, ξεκούραστη ώστε να κανονίσεις τις εξόδους σου και τα ποτά σου με κέφι και μπρίο!

Λοιπόν, επειδή οι γιορτές σημαίνουν αγάπη έρωτας και σεξ,σκέψου ότι ακόμα και τα ζευγάρια που πλέον το κάνουν επετειακά επιλέγουν την μέρα αυτή-λίγο η γιρλάντα, λίγο το κρασί, λίγο ότι δνε μπορείς να κουνηθείς από το φαγητό, σου έχουμε την καλύτερη και πιο επίκαιρη στάση η οποία λογικά θα γίνει θεσμός!

Ξέχνα ό, τι ήξερες, και βάλε στο εορταστικό σου μενού, τη στάση... γαλοπούλα! Είναι απλή και κυρίως αποτελεσματική. Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια σου ώστε να έρθουν αρκετά κοντά στο πρόσωπό σου. Εκείνος λοιπόν, καθισμένος στα γόνατα, θα στηριχτεί από τα πόδια σου και θα κάνει τη δουλίτσα του. Ναι ξέρω, ίσως αυτή τη στάση να την προτιμάς και εκτός εορτών, αλλά μόλις σου βρήκαμε και πως λέγεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News